Τρόποι Πληρωμής

Έχουμε διαθέσιμους πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας, ανάλογα με το τι σας είναι πιο εύκολο.

 

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες στον παρακάτω λογαριασμό. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του Web Banking*.  

 

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΙΑΩΣ
IBAN: GR 0701715240006524139349858
Αριθμός Λογαριασμού: 6524139349858
Όνομα Δικαιούχου: ARMENI ESTATE-SYRIGOS FAMILY IKE

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραγγελία σας θεωρείται έγκυρη και θα αποσταλεί, μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση των χρημάτων στον παραπάνω λογαριασμό.

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο (+30) 2106983240 (ώρες 11.00 – 17.00) ή στείλτε e-mail στο info@syrigosfamily.com για να εξασφαλιστεί πλήρως η επιτυχία της διαδικασίας.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. 

 

  1. Αντικαταβολή

Μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας από τον μεταφορέα, πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει επιπλέον κόστος το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 3,00€  για την Αθήνα και των 4,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση επιλογής αυτής της μεθόδου πληρωμής, καλό θα ήταν να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο (+30) 2106983240 (ώρες 11.00 – 17.00), έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και τα στοιχεία σας, και να εξασφαλιστεί πλήρως η επιτυχία της διαδικασίας.

 

  1. PayPal (Χωρίς επιπλέον κόστος)

Πρόκειται για το δημοφιλέστερο κι ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής αγορών στο internet σε όλο τον κόσμο, καθώς δε χρειάζεται να ανακοινώνετε τις πληροφορίες της κάρτας σας. Κατά την πληρωμή σας, μεταφέρεστε στο ασφαλές on-line περιβάλλον πληρωμών του οργανισμού Paypal. Αφού επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο, μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα Paypal, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή μεταφέροντας χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας σε αυτόν της ιστοσελίδας Paypal. Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε πολύ εύκολα να ανοίξετε ακολουθώντας τα βήματα που σας υποδεικνύουν, χωρίς κόστος.

 

  1. ΜΕΣΩ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και Maestro.

 

  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ

 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, οι μόνοι δεκτοί τρόποι πληρωμής είναι PAYPAL και ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

X